Уудли отговори на Дос Аньос: Ще се бия с него след една-две победи!

Уудли отговори на Дос Аньос: Ще се бия с него след една-две победи!

Шампионът в полусредна категория Тайрън Уудли не остана очарован от предизвикателството, което Рафаел Дос Анхос му отправи след победата си на UFC 215 над Нийл Магни.

Дос Анхос (27-9 в ММА, 16-7 в UFC) победи по изключително доминантен начин намиращият се под номер шест в ранглистата на категорията Магни. Веднага след победата той предизвика шампионът в категорията.Уудли, който бе част от анализаторския екип на UFC за Fox Sports 1, отговори по наистина подобаващ начин:

„Имам колан на Гучи, който мога да ти дам, имам и такъв на Луи Вюитон, но този златен колан, за който си мислиш, няма как да го получиш – има още много време до момента, в който ще го дам на някого.“

Американският боец не отхвърли напълно вероятността за такъв мач, но спомена, че това бе едва втория двубой на бразилеца в категорията, макар и да бе убедителна победа срещу Магни:

„Нямам нищо против него. Това, което се опитвам да кажа е, че в категорията има наистина много бойци и всеки един от тях си мисли, че знае как да ме победи. Аз смятам, че съм най-комплексният състезател в категорията. Имам най-силния удар в цялата организация. Дос Аньос е добър боец, затова и спечели титлата в долната категория. След още една или две победи като тази ще се изправя срещу него.“

Дос Аньос сподели след UFC 215, че е влизал в плановете на организацията за мач за титлата и преди този сблъсък. Той е бил вариант номер две за опонент на Уудли в случай, че Демиан Мая не е бил съгласен да се изправи срещу шампиона.

Американският нокаутьор изяви желанието си да се изправи срещу победителя между Майкъл Биспинг и Джордж Сейнт-Пиер:

„Обмислям да се бия в средната категория и дори да премина в нея." завърши Уудли.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти