Зареждане

CM Punk иска да се бие отново

CM Punk иска да се бие отново
Публикувано на: Октомври 27, 2017 в 09:28 ч
 
 След срещата му в UFC 203, започнаха слухове дали CM Punk ще се бие отново и дали въобще ще е в UFC.
 
Жена му, AJ Mendez-Brooks обаче споделя в наскорошно интервю, в което представи своята нова книга, сподели също за бъдещето на спортиста:
 
"Да, иска да се бие отново и аз не съм човекът, който ще го спре да преследва мечтите си. Подкрепям го и се моля всичко да е наред с него."
 
Треньорът му, Duke Roufus също загатва в социалните мрежи за подготовката на боеца за следващата му среща, но не разкрива нищо официално.
 
 
Punk излезе с емоционална реч след битката си в октагона, в която прокламираше, че мечтите трябва да се преследват до последно. Някои от феновете не успяха да повярват на това, тъй като много други бойци са постигали неговите успехи за много по-малко от седемцифрената сума, която Punk получил за срещата. Жена му отново коментира:
 
"Не мисля, че има значение дали е взел един милион за една вечер. Когато слизаше от ринга беше изключително щастлив. Директно се хвърлих върху него като го видях, бях толкова горда с него."
 
"Речта му беше трогателна и понеже гледам да не си изтървам емоциите пред хората, се прибрахме в нашето си ъгълче... толкова се гордя."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес