Зареждане

Rory MacDonald с искане да се включи в турнира на Bellator

Rory MacDonald с искане да се включи в турнира на Bellator
Публикувано на: Ноември 17, 2017 в 14:00 ч
 
 Топ боецът в полусредна категория Rory MacDonald се подготвя да се изправи срещу шампиона Douglas Lima на 25-ти януари, но вече има и друга цел.
 
Само преди няколко седмици от Bellator обявиха своя турнир в тежка категория, в който ще вземат участие знайни и незнайни бойци. Само част от големите имена включват Rampage Jackson, Chael Sonnen, Fedor Emelianenko, Frank Mir, Roy Nelson и Matt Mitrione.
 
Изглежда обаче, че и самият Rory MacDonald е изявил официално желание да участва в предстоящия турнир.
 
"Да, говорих със Scott Coker за това. Каза, че иска да види как ще протече срещата ми с Lima, като после може и да ме извикат при удобен случай."
 
MacDonald никога не се е бил в средна категория, какво остава пък за тежката. На въпроса дали някога се е изправял срещу някой толкова голям, той отговаря, че няма опит, но разполага с огромно желание да опита.
 
"Всъщност не, но бих искал да опитам и да се бия с тях. Навярно ще изпитам трудности, но съм готов за предизвикателството."
 
Rory иска да изпита какво е било чувството да се биеш без ограничения в теглото.
 
"Иска ми се да разбера какво е било чувството, когато бойците са се били без да бъдат ограничавани от теглото. Наясно съм, че вече спортът е различен - нови умения, нови по-добри атлети, но ми се иска да пренеса малко от онова чувство в наши дни. Да видим какво ще се получи."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес