Ясен е опонентът на Мусаси за дебюта му в Белатор

Ясен е опонентът на Мусаси за дебюта му в Белатор

Наскоро подписалият с Белатор Гегард Мусаси вече има опонент за дебюта си в организацията. Той ще се изправи срещу руснака Александър Шлеменко.Двамата бойци са изключително опитни, като имат общо 115 мача в кариерите си. Шлеменко е със статистика от 56 победи и 9 загуби, а зад гърба си има мачове срещу състезатели като Тито Ортиз, Хектор Ломбард и Кендъл Грoув. Мусаси пък има „само“ 42 победи, 6 загуби и 2 равни мача, като най-ясно се отличават победите му над Марк Хънт, Роналдо „Жакаре“ Соуса, Витор Белфорт, Дан Хендерсън и Крис Уайдман.

Мусаси бе крайно недоволен от заплащането си, след като установи, че голяма част от хората, срещу които е записал победи, печелят в пъти повече пари от него. Макар и да му бе предложен мач срещу Люк Рокхолд, който можеше да е потенциална 6-а поредна победа за арменеца с холандски паспорт, той реши да подпише с Белатор, където ще може да печели много повече пари от спонсори.

Шлеменко е бивш шампион на Белатор, който е в серия от 6 поредни победи. В актива му фигурираше седма такава – тази срещу Мелвин Манхоф, но резултатът от мача бе променен, след като тестовете показаха, че руснака е със „значително завишени“ нива на тестостерон.

Сблъсъкът ще се проведе на Белатор 185 през месец ноември и ще бъде основното събитие на вечерна. Подгряващата ги битка ще бъде не по-малко интересна – тя ще противопостави Мухамед „Кинг Мо“ Лавал и бившия шампион в полутежка категория Лиъм Макгийри.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти