Зареждане

Jon Jones наруши мълчанието си в социалните мрежи след неуспешния допинг тест

Jon Jones наруши мълчанието си в социалните мрежи след неуспешния допинг тест
Публикувано на: Август 29, 2017 в 12:00 ч
 
Проблемният трикратен шампион на UFC в полутежка категория Jon Jones наруши мълчанието си в социалните мрежи, след като стана ясно, че се провалил на допинг тест, събран от USADA непосредствено след официалното претегляне преди UFC 214 миналия месец.
 
Това просто изглежда като пореден ден от живота на Jon Jones, но е много трудно да дадем още един шанс на човек, който качи феновете си на влакче на ужасите през последните няколко години.
 
Неговите проблеми извън Октагона ни лишиха от това да станем свидетели на кариерата на може би най-великия боец в света на бойните спортове за всички времена.
 

 
Jones беше обвинен в употребата на Туринабол, анаболен стероид, и въпреки че трябва да пеустановим преценката си, докато всички факти не бъдат известни, ранните признаци показват, че наказанието му ще бъде тежко, като някои предполагат, че на 30-годишният боец ще му бъде наложено наказание от четиригодишно спиране на състезателните му права в резултат на негови предишни проблеми с антидопинговата агенция USADA - а именно наказанието му от 2016-та година преди UFC 200.
 
Сега, след като екипът на Jones излезе с изявление пред медиите, самият "Bones" наруши мълчанието си в социалните мрежи, като публикува кратко, но загадъчно съобщение, над което ще ви оставим да размишлявате сами.
 
 
"Времена като тези ми напомнят колко благословен съм наистина. Има толкова неща, за които да бъда благодарен", се казва в публикацията на Jones.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес