Зареждане

Jon Jones готов да се завърне, твърди мениджъра му

Jon Jones готов да се завърне, твърди мениджъра му
Публикувано на: Януари 4, 2018 в 18:00 ч
 
 След като главата на Антидопинг агенцията сподели за невинността на Jon Jones в последния допинг скандал, мениджъра на боеца разкри, че са готови за завръщане в Октагона.
 
По-рано Jeff Novitzky от Антидопинг агенцията изчисти името на Jones, споделяйки мнението си, че бил невинен:
 
"Като цяло, не говорим особено по който и да е случай. Ако от агенцията открият нередност, получавам обаждане, звъня директно на Dana и от UFC излизат със становище."
 
"Ако някой от бойците реши да се оправдае, има това право. На този етап агенцията и UFC могат да отвърнат. В този ред на мисли, има някои неща, които самият Jon е коментирал по случая си."
 
"Да бъдем по-точни, преди злочестия тест на 30-ти юли, той имаше още два успешни - на 7-ми и 8-ми юли. Той беше хванат с вещество използвано от немците в края на 60-те години, като сега е разпространено сред руснаците."
 
"От известно време твърдя, че няма логика боец от неговото равнище да прибегне до това вещество, ако се опитва да измами системата, особено имайки предвид колко често бива подлаган на тестове."
 
"Няколко месеца след 30-ти юли, Jon вече беше чист. Възможно е веществото да е влязло в тялото на Jones в към средата на юли, и то достатъчно малко количество, за да бъде изхвърлено сравнително бързо от организма му."
 
"Не знаем все още пълната истина, но имайки предвид всичко това, изключително възможно е да не става въпрос за умишлена употреба. Разбира се, може и да греша. Предстои да разберем."
 
Мениджърът Malki Kawa загатна за завръщането в социалните мрежи, като феновете веднага откликнаха. Изглежда наистина ще можем да видим Jones отново в Октагона тази година.
 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес