Зареждане

Dana White: UFC продължава с или без Conor McGregor

Dana White: UFC продължава с или без Conor McGregor
Публикувано на: Януари 3, 2018 в 10:06 ч
 
 Ако UFC шампионът в лека категория, Conor McGregor очаква самият президент на федерацията да му се моли да се върне, навярно ще остане разочарован през тази година.
 
Шоуто продължава, дори и да не включва заядливия ирландец, който бързо стана най-голямата звезда в ММА средите, благодарение на победите си в Октагона. В наскорошно интервю Dana White коментира:
 
"Ако McGregor се бие през следващата година, ще бъде супер. Ако не се, UFC продължава. Чувам едно и също от 2003-та насам... "Какво ще правите без Chuck Liddell? Какво ще правите без Georges St. Pierre? Загазили сте го без Anderson Silva!" Списъкът продължава. Миналата година беше най-добрата в историята на компанията, така че ще продължаваме да търсим нови таланти и да правим най-добрите двубои в света. Това ще направим, с или без когото и да било."
 
McGregor навярно се надцени, искайки част от компанията, която е все пак на пазара да прави пари, не да ги губи, раздавайки дялове.
 
Conor McGregor (21-3) последно влезе в Октагона в края на 2016-та, когато надви Eddie Alvarez в UFC 205, а по думите на White, може да си остане без двубой и до края на лятото.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес