Зареждане

Cris Cyborg разкрива планове за следващия си опонент

Cris Cyborg разкрива планове за следващия си опонент
Публикувано на: Януари 2, 2018 в 10:53 ч
 
 Шампионката в категория перо Cris Cyborg се задържа на върха.
 
В последния си двубой, срещу бившата шампионка в категория петел, Holly Holm, Cyborg отбеляза победа чрез съдийско решение.
 
След срещата тя остави останалите да коментират нейното представяне, както и позицията ѝ в света на свободните боеве. Когато бива запитана дали победата ѝ над Holm затвърждава шампионската ѝ позиция, тя отговаря:
 
"Не мисля за тези работи. Оставям това на феновете си. Аз единствено гледам да тренирам и да се подобрявам - трябва да бъда готова за своите опоненти."
 
Тя също категорично заявява, че не очаква да участва в предстоящото UFC 221.
 
"Holly е сериозен боец. Мисля, че това ми е първата среща, която продължава 5 рунда."
 
"Трябваше ми изключително търпение. Жилава е и има много опит зад гърба си. Видях я, че усеща ударите ми, но се движеше много."
 
Вече дори се задават и потенциалните ѝ опонентки за следващата ѝ среща - настоящата шампионка в категория петел, Amanda Nunes и шампионката на Invicta в категория перо, Megan Anderson.
 
Cyborg споделя, че няма желание да се изправя срещу друга бразилка, но е готова да се съгласи, ако Nunes настоява за двубой.
 
"Не ми се иска да се бия с когото и да било от Бразилия, но ако иска среща... Ще се бия с всеки, когото Dana White постави на пътя ми. Бих предпочела обаче Megan, тъй като искам категорията ми да се развива. Мисля, че тя заслужава да се пробва за пояса."
 
"Щастлива съм. Знам, че за една добра среща ми е необходим и добър опонент."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес